9 uitzonderlijke golfterreinen in de Morbihan

Hoewel sommigen zich een weg banen tussen de parasols en zandkastelen, kiest u voor het groen! Een grasveld zover als u kan kijken, enkel het geluid van de ‘club’ die de bal raakt, breekt hier de aangename stilte. Welkom op een van de golfbanen van Morbihan!

PROFITEER VAN UW VAKANTIIE OM UW SWING TE PERFECTIONEREN

Trek uw schoenen aan, stel de zonneklep bij en we zijn vertrokken!! De blik in de verte, u visualiseert het traject van de bal, en daar gaat ie! De bal vliegt ver weg, ver vooruit en komt weer neer… te ver van de hole! Ja hoor, het is niet altijd makkelijk een ‘hole in one’ te maken. Dit vereist vaardigheid, precisie en een minimum aan techniek. U bent een beginner? Geen zorgen, de deskundigen op de ‘green’ kunnen u inwijden in deze sport voor ‘gentlemen’. Windt u niet op dames, u bent evenzeer welkom hier, en niet alleen om met het golfkarretje te rijden! Van 9 tot 99 jaar, de golfsport staat open voor iedereen, klein en groot. Geniet van de open dagen van de golfclubs om te proeven van de sport. U slaagt er misschien niet in om de bal van de eerste keer te raken, maar niets staat u in de weg om door te zetten en om uw eigen stijl te ontdekken! Met 18 holes, moet u een intensieve training volgen om het niveau van de beste spelers te bereiken. Kies uw terrein en u zult niet ontgoocheld zijn!


IN ZUID-BRETAGNE KUNT U GOLFEN TUSSEN LAND EN ZEE

Niet minder dan 9 verschillende golfclubs ontvangen u het hele jaar door in Morbihan. Langs de kust of op het platteland, aan mogelijkheden om te golfen ontbreekt het hier niet. In het binnenland ontvangen de golfclubs van Caden, Bieuzy en Ploërmel u op hun mooie, glooiende en met bomen omringde parcours met 9 holes, die de golfers van alle niveaus toelaten zich te trainen op de hellingen. In Quéven en Ploemel vindt u parcours met 18 holes, met een interessante spelafwisseling en in prachtige landelijke omgevingen. Laat u verleiden door het contrast tussen groen en blauw en trek naar de golfbanen aan de kust! 5 clubs bieden u de mogelijkheid om te de golfsport te beoefenen vlak naast het water! In Baden heeft u het uitzicht over de golf van Morbihan en de rivier Auray die u uit uw concentratie kunnen brengen. Op de golfclub van Rhuys-Kerver legt u het parcours met 18 holes af op het ritme van het gezang van de vogels uit het vogelreservaat. In Quiberon en Ploemer beschikt u over prachtige uitzichten over de oceaan zodat u kunt genieten van de jodium in de lucht terwijl u aan het golfen bent. Indien u op zoek bent naar een echte linksbaan, blootgesteld aan de wind en de natuurelementen, bent u bij de golfbaan van Sauzon op Belle-Ile en Mer, op de uitzonderlijke site “la pointe de Poulains”, aan het juiste adres. Indien de kwaliteit van de omgeving een waarborg is voor de prestaties, is Morbihan een kweekvijver voor topspelers!


>