100 % adrenaline in de Morbihan

Verlangt u naar avontuur? Morbihan heeft voor u enkele activiteiten voorbehouden die kunnen voldoen aan uw zoektocht naar adrenaline. Zeer in trek de laatste jaren, voor het plezier van sportievelingen en nieuwsgierigen, zijn de populaire extreme sporten die u kunt beoefenen in Zuid-Bretagne. In de lucht, aan de grond of op het water, udaagt in alle veiligheid de natuurelementen uit.

MORBIHAN NODIGT U UIT OM OP TE STIJGEN

De gelegenheden om de lucht in te gaan zijn zeldzaam, maar Morbihan stelt u verschillende mogelijkheden voor. Maak u gordel vast, onmiddellijk vertrek: hellingsgraad van 45°, 100 km/u in 3 seconden. De haren in de war, maar wat een sensaties!! U wordt voortgestuwd tot op 500 m hoog, aan boord van een zweefvliegtuig, u voelt zich vrij als een vogel en heeft alle tijd om de groene valleien van Brocéliande te bewonderen. Magisch! U komt in alle zachtheid terug aan de grond… trots op uw prestatie! Nog steeds zin om de lucht in te gaan? We zijn vertrokken! Parapente of parachute: kies uw zeil en verlaat de vaste grond om te genieten van nooit geziene uitzichten over de oceaan, de baai van Quiberon of de Golf van Morbihan… Het zicht is zo mooi van hierboven!!!

OOK AAN LAND VALT ER VANALLES TE BELEVEN

Ook aan land heeft de natuur heel wat moois in petto en wie wel houdt van een uitdaging wordt hier op zijn wenken bediend! Autosport op een circuit, hindernissenparcours, een avonturenraid, een paintballsessie, Morbihan speelt met de natuurelementen en biedt u een levendige vakantie! Heeft u de kwaliteiten van een piloot, de behendigheid van Spiderman of de precisie van een topschutter, u vindt hier altijd de professionals die u kunnen helpen om uw grenzen te verleggen, in een adembenemende omgeving!

DOE NIEUWE ERVARINGEN OP AAN DE KUST

Omdat Morbihan eerst en vooral een eiland is dat op de Atlantische oceaan gericht is, speelt het avontuur zich eveneens af aan de kust. Strandzeilen, in evenwicht op een surfplank, aan het stuur van een jetski of diepzeeduiken, beleef de oceaan in al haar vormen! En wat denkt u ervan om De hippe sport van het seizoen te beoefenen? Lang de kust van Morbihan kunt u het ‘fly board’ uitproberen! Aarzel niet langer! Omring u met de beste leermeesters en volg de veiligheidsvoorschriften goed op. Voor een onvergetelijke vakantie in Morbihan maakt u nu al een afspraak met het grote avontuur!!