De Morbihan, uw wellness-bestemming

Biedt uw lichaam een welzijnsbehandeling. Na alle stress, kleine zorgen en andere dagelijkse beslommeringen heeft u dit helemaal verdiend! Voor uw volgende zen-uitstap, één enkele bestemming: Morbihan! Voel meteen alle weldaden van de Atlantische oceaan in één van onze wellnesscentra of kies een spa voor een weekend met 100% ontspanning. Adem rustig in en uit, Morbihan draagt zorg voor u…

VIER WELLNESSCENTRA DIE U TOT IN DE PUNTJES VERZORGEN IN MORBIHAN

De zonsondergang met zicht op de zee. Wat een dag! ’s Morgens een verzorging met algen, gevolgd door een lichte maar toch een heerlijke lunch (ja dat is zeker mogelijk, dankzij de kookkunsten van de chefs die lekkere smaken kunnen verenigen met weinig calorieën) en nadat u behandeld wordt door de deskundige handen van de masseur, mag u enkele baantjes zwemmen in het zwembad met zeewater. Een gezellig moment tussen vriendinnen in de spa deze de namiddag en nu ligt u hier, uitgestrekt in een ligstoel zonder te weten welke dag het nu juist is! U bent helemaal ontspannen? Missie volbracht voor het wellnesscentrum! Of u nu kiest voor “Castel Clara” op Belle-Ile en Mer dat zich aan het einde van de wereld lijkt te bevinden, of voor “Miramar Crouesty”, ingericht in de stijl van de grote oceaanlijners, u bent in goede handen! In Carnac beantwoordt het “Thalasso & Spa Resort” evengoed aan uw behoeften en het wellnesscentrum in Quiberon “Sofitel Quiberon Thalasso Sea & Spa” wacht u op voor uw volgende vakantie. Onder vrienden, als koppel, een toekomstige of jonge moeder, in elk van deze vier wellnesscentra in Morbihan vindt u de formule die aan uw wensen voldoet. Aarzel dus niet langer en doe uzelf 1, 2, 3 of 6 dagen van puur plezier cadeau: herbronning verzekerd!

WELLNESSOM ER EVEN UIT TE ZIJN

Als u nu eens een uurtje had, voor u alleen, op een dag – wat zou u dan graag doen? Een uur is niet lang, maar het kan welgevuld én langer lijkenals u de weg vindt naar een wellnesscentrum. Een milde oosterse geur, dampenuit Indische oorden en u bent vertrokken: reizen zonder u te verplaatsen ligt binnen handbereik, en dan hebben we het nog niet gehad over het bereik van de handen die u masseren, langs uw ruggengraat glijden en uw ruggenwervels vrijmaken, de één na de ander… Word u, van uw hoofdhuid tot de tippen van uw tenen, bewust van uw lichaam en laat uw geest helemaal meegaan in dit zuivere relaxatiemoment. Laat u verleiden, in uw eentje of met een heel gezelschap, tot een echte spa-ervaring. Hammam, sauna, jacuzzi, hydromassage… ontzeg uzelf geen enkel pleziertje. Om de weldadige effecten van uw wellness-timeout te verlengen, kunt u de optie « met logies » kiezen. Een aantal hotels en campings in Morbihanhebben goed begrepen hoe u snakt naar rust en stilte, en bieden u een zacht nestje aan voor een verblijf in totale ontspanning. Het zou jammer zijn om er de tijd niet voor te nemen, want dit is zo’n zeldzame gelegenheid! Hebt u een minuutje? Zoek dan de dichtstbijzijnde spa op en stel u alvast uw volgende vrije weekend voor: er staat welzijn op het programma!