Ongewoonlijke nesten voor uitzonderlijke vakanties

Zin in vakantie en een verandering van omgeving? Het is niet nodig om naar de andere kant van de wereld te reizen! De Far West in het hart van de oceaan, alles is aanwezig in Morbihan. Op de camping, in een gemeubeld appartement of een bed & breakfast, kies uw favoriete verblijf en ontsnap voor één nacht… en langer als u dat wenst!

MORBIHAN BRENGT U… EEN BEETJE DICHTER BIJ DE STERREN…

Zich in een holle boom nestelen, droomt u hiervan? In Morbihan kan het allemaal! Ga nog een beetje hoger en breng enkele magische nachten door tussen de takken van honderdjarige bomen. U slaapt er onder de sterren om ’s morgens zachtjes gewekt te worden door het zingen van de vogels… mmm… we zouden meteen onder het dekbed willen kruipen nietwaar?! Een hutje of in de vorm van een nest, hangende bedden zoals in uw kinderdromen of een bed in een grote doorschijnende bol. Deze hangende, doorzichtige tenten bieden een ongezien uitzicht opde hemel. Doe een wens: een vallende ster… Wilt u nog dichterbij de sterren slapen? Stijg dan enkele meters… nog een beetje… u bent er!! Een uitzicht van 360°, pure emoties: u bent de bewaker van een vuurtoren voor het weekend, op 25 meter hoogte! Een unieke gelegenheid in Frankrijk, alleen in Morbihan, in Riantec!


MORBIHAN, DE REISBESTEMMING BIJ UITSTEK

Nood aan de gezonde buitenlucht? Breken met de dagelijkse routine? Doorkruis de eilanden van Morbihan en deel uw ontdekkingsdrangdoor middel van onverwachte ontmoetingen. De afstanden vervagen. De tijd staat stil. U heeft een afspraak met deze onbekende eilanden! Gepassioneerde geschiedenis-, natuur- en cultuurliefhebbers zullen u met open armen ontvangen op deze ongelooflijke en bizarre plaatsen. Hier bevindt zich een ranch, de grote Hollywood-decors waardig. Beleef een weekend in de stijl van de Amerikaanse indianen en deel uw passie: cowboys en indianen zullen geen geheimen meer voor u hebben! Een beetje verder sieren de Mongoolse ‘yurts’ het platteland van Morbihan en nodigen ze u uit voor een reis in alle kleuren… Wat verder noordelijk, richting Finland en de houten chalets: er hangt een parfum van Lapland in de lucht. Verliefde koppeltjes vinden hier een reden om zich aan elkaar te verwarmen! Het is aangenaam om zo dicht bij huis te kunnen reizen…


  •  


  •  

WANNEER HET DECORUW VAKANTIE OPFLEURT

Originele bouwwerken, inspiratie uit een ver land of een decor dat tot in de puntjes verzorgd is: de verblijfsmogelijkheden in Morbihan ontbreken niet aan fantasie om de gasten te laten wegdromen. Met z’n tweetjes of met de hele familie, er is voor elk wat wils! Vintage caravans brengen u terug in de tijd en voegen een nostalgische noot toe aan uw vakantie. Een prinselijk domein dat voor u haar deuren opent om u te laten genieten van een sprookjesachtig weekend… Wie heeft er u gezegd dat u zoveel kilometers moet afleggen om zichzelf plezier te doen?! Voor uw volgende uitstapje, durf te kiezen voor deze ongewone bestemming, kies Morbihan!!