Festivals

Geniet van de vakantie te gaan en te voldoen aan een gebied, is het ook genieten van de cultuur aan de genade van de gebeurtenissen die het biedt. Als Groot-Brittannië is een land van festivals, vele festivals trillen de Morbihan het hele jaar door. Tussen traditie, muziek en podiumkunsten, ontdek je een rijke talent afdeling.

Niet te missen: het Festival Interceltique de Lorient

Feestelijke showcase van de afdeling, de Interkeltische Festival van Lorient binnenvalt de straten elk jaar. In het begin van augustus, duizenden mensen massaal naar het geluid van de doedelzak en heldere-fondsen. Bagads en kunstenaars uit de hele wereld hulde aan de Keltische cultuur en delen unieke momenten. Muziek kent geen grenzen. Het Festival Interceltique is een perfecte illustratie!

Ontmoeting met de "Geweldige muziek"

Klassieke muziek liefhebbers, de Morbihan biedt een paar noten op een dienblad meesterlijk georkestreerd in een weelderige decor. Bij Belle-Ile-en-Mer, kunstenaars uit de hele wereld te interpreteren leiders lyrisch werk in het hart van de citadel van Vauban in de Lyrique en Mer. Een Guidel, de Polignac Festival combineert durf en prestige voor de programmering meer eclectisch. Voor jazz-versies, ga in de tuin Limur kleppen waar de internationaal gerenommeerde kunstenaars voeren elke zomer op het Jazz Festival in Vannes. Wanneer de grote namen in de muziek uit te nodigen voor de feestdagen ...

VAKANTIE IN FESTIVALS, DE MORBIHAN KOMT TOT LEVEN

Klaar om kilometers te reizen om te gaan en juich uw idool? Welkom in Zuid-Bretagne! De headliners zijn er in overvloed, en het zal soms hun tickets vroeg voor het voorrecht van het bijwonen van de show kunstenaars reserveren! Rock festivals, hedendaagse muziek, traditionele, hard rock of podiumkunsten, worden de instellingen vermenigvuldigen en zijn de vreugde van Morbihan en vakantiegangers van alle leeftijden. In theaters, in de weiden, velden en in de straten, kunst in de spotlights in Morbihan. Als sommige geurstoffen worden gevoeld, het is omdat muziek en gastronomie worden vaak door elkaar. Pannenkoek, cake, bruin of pompoen: er graag een parfum van Bretagne in de lucht ... Omdat alle smaken zijn in de natuur, vindt u ook in de Morbihan agenda die de 7de kunst of literatuur sublimeren! En voor liefhebbers van theater, een aantal festivals te spelen van het spel, voorstellingen improvisaties. Klop, klop, klop: gordijn omhoog!

GLANCE: IN ZUID BRETAGNE PHOTO ook zijn ANIME FESTIVALS!

Het openen van feesten elk jaar in de maand april: de zee foto investeert de straten van Vannes en nodigt bezoekers uit om te reizen voor een maand. Op de haven, in de historische bezienswaardigheden van de stad en in de straten, fotografen uit de hele wereld vertonen de zee in al zijn vormen! Van eind mei tot eind september, zijn de "Mensen & natuur Foto Festival" La Gacilly niet missen. Het dorp wordt omgezet in een open-air museum, die de gevels van ethische en humanistische foto's, getuigen intieme verbindingen tussen de mens en zijn omgeving ...