Handitoerisme Morbihan

Geniet van uw volgende vakantie om weg te gaan van de dagelijkse beslommeringen! Met familie of vrienden, ontdek een uitzonderlijk land begrensd door de Atlantische Oceaan. Morbihan verwelkomt u, ongeacht de moeilijkheden, motorische, visuele, auditieve of cognitieve. U vindt op deze pagina's een betrouwbare adresboek en ongebruikelijke ideeën voor uitstapjes om uw reis te organiseren in Zuid-Bretagne. Verander uw ideeën, u bent van harte welkom in Bretagne!

Toerisme en Handicap: een label voor iedereen, een vakantie voor iedereen

Als de handicap u niet mag voorkomen op vakantie gaan, zijn een paar voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om onaangename verrassingen en teleurstellingen te voorkomen. In de Morbihan, veel aanbieders, met name hosting, wilden hun apparatuur beschikbaar te maken voor alle publiek. Het verkrijgen van het label "Toerisme en Handicap" waardeert deze inspanningen en garantie reizigers een geschikte woning en in optimale omstandigheden van autonomie. Zo vindt u een ruime kamer te vinden en mooi ingericht voor uw fauteuil reizen, is er een huis zonder hindernis en contrasten gewerkt om er veilig te blijven. En waarom niet kampeervakantie? Voor vrije tijd, laat u verrassen door een zintuiglijk parcours in het bos, of tastbare bezoek aan de prehistorie! En als we vergeten de handicap voor een moment?

OOIT MEER TOEGANKELIJK RECREATION

En omdat je niet gierig uitstapjes en ontdekkingen van alle soorten, zijn we voorbereid voor u een aantal technische begeleiding om uw verblijf te verbeteren. Een honderdtal plaatsen en recreatieve faciliteiten die u worden voorgesteld in vrijheid vrijetijdsbesteding te wonen of eventueel vergezeld. Ideeën voor wandelingen, stranden, culturele en sportieve activiteiten slagen en nodigen u uit om nieuwe ervaringen te genieten. Als de zeebodem intrigeren en het gevoel van gewichtloosheid verleidt, trakteer uzelf op een snoekduik doop, begeleid door een team van professionals problemen. Het is tijd om in het water te krijgen! En als u liever te nemen om de lucht, ballonvaarten worden georganiseerd over de Lorient campagne voor de zintuiglijke verminderde. Ongepubliceerde, toch ?! Tussen hemel, aarde en de zee, zult u niet de tijd om te vervelen! Dus trakteer uzelf, en ervaar een vakantie naar 200% in de Morbihan!

Diving aan de rand van de aarde ®

Diving aan de rand van de aarde

No results found